Κάρτα Νέων Φεστιβάλ Παπάγου- Χολαργού “Είσαι 16 – 30; Μπες Ελεύθερα”

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ θα ισχύσει και φέτος, και μάλιστα για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (πλην των παιδικών).

Μια σπουδαία πρωτοβουλία για όλες τις Νέες και τους Νέους της πόλης μας, με σκοπό να σας προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση στις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές παραγωγές του καλοκαιριού, στο πνεύμα του συνθήματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Εάν είσαι 16 -30 ετών και ζεις στο Δήμο μας μπορείς να αποκτήσεις την «Κάρτα Νέων» και να παρακολουθήσεις δωρεάν τις παραστάσεις του 29ου Φεστιβάλ, στο τμήμα ΕΞΩΣΤΗΣ του Κηποθεάτρου, με σειρά προτεραιότητας και εκ περιτροπής.

Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και αφορά ένα άτομο ανά παράσταση, ενώ κατά την είσοδο στο Κηποθέατρο χρειάζεται η επίδειξή της μαζί με το δελτίο εισόδου.

Για να αποκτήσετε την «Κάρτα Νέων» κάνετε αίτηση, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιολογητικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.dpapxol.gov.gr/…/2015-07-30…/karta-neon.html

Μετά από μερικές ημέρες θα λάβετε email περί έγκρισης ή μη της κάρτας καθώς και τις πληροφορίες για την παραλαβή της.

Η παραλαβή της «Κάρτας Νέων» θα γίνεται από το γραφείο Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90 Παπάγου), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00-τηλ. επικοινωνίας 213.2027185-6-7 ή, κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο Φεστιβάλ, από το θυρωρείο του Δημαρχείου (Λεωφ. Περικλέους 55, Χολαργός), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14:00 έως τις 20:00.

Στη συνέχεια, αφού παραλάβετε την κάρτα σας( ή όσοι είστε ήδη κάτοχοι), επιλέξτε τις παραστάσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.dpapxol.gov.gr/…/eisitiria-festival.html

Μετά από μερικές ημέρες θα λάβετε email σχετικά με τη διαθεσιμότητα καθώς και το δελτίο εισόδου με τη αριθμημένα θέση.

Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι!

Η αντιπρόεδρος του Φεστιβάλ

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας