Μεταμόρφωση -Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση για την οδική ασφάλεια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται -αυτή τη στιγμή- από τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμος Μεταμόρφωσης και την Περιφέρεια Αττικής, στην πλατεία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, η ενημερωτική δράση του Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» σε μαθητές της τρίτης τάξης του 4ου Γυμνασίου και της πρώτης τάξης του 1ου Λυκείου.

Η δράση περιλαμβάνει ενημερωτικό σεμινάριο με βασικές πληροφορίες και οδηγίες για ασφαλή οδήγηση, καθώς και βιωματικές προσομοιώσεις τρακαρίσματος, ανατροπής οχήματος και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μια δράση η οποία κέντρισε και κέρδισε το ενδιαφέρον των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους, τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους. Όπως ευχαριστούμε και τους ιερείς του Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος για την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου του πνευματικού κέντρου.

Το “παρών” στη δράση έδωσαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, η αρμόδια αντιδήμαρχος Χριστίνα Αντωνοπούλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Μάκης Αδαμίδης.