Νέα σχολεία στους Δήμους Περάματος, Πετρούπολης, Κορυδαλλού, Πεύκης- Λυκόβρυσης και Παπάγου-Χολαργού, από την Περιφέρεια

Για κατασκευή και μελέτες, που ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ 

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας τα σύγχρονα, ασφαλή και φιλόξενα σχολεία για όλα τα παιδιά της Αττικής»

Το «πράσινο» φως για την κατασκευή νέων σχολείων στον Κορυδαλλό και την Πετρούπολη αλλά και την εκπόνηση μελετών για τη δημιουργία νέων σχολικών υποδομών στο Πέραμα, την Πεύκη και τον Χολαργό, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, ύψους 6 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων στα γραφεία της ΚΤΥΠ Α.Ε.

Οι σχετικές συμβάσεις υπεγράφησαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»  Θ. Γιάνναρη και τους εκπροσώπους των αναδόχων στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των Δημάρχων Περάματος Γ. Λαγουδάκη, Πετρούπολης Σ. Βλάχο, Κορυδαλλού Ν. Χουρσαλά, Πέυκης- Λυκόβρυσης Τ. Μαυρίδη και Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ Α.Ε) Τ. Κατσίπος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης και ο Γ. Διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ ΑΕ Θ. Κυριαζόπουλος.