“Πλημμύρισαν” με Αγιοβασίληδες τα Βριλήσσια! Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων ο οποίος σε συνεργασία με το γυμναστήριο FITNESS ON στα Βριλήσσια, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τον αγώνα δρόμου Santa Run. 

Το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. 

Η δράση και αυτή τη χρονιά είχε κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων δόθηκε στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Η ΑΓΚΑΛΙΑ». 

Έτσι οι συμμετέχοντες Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας, έγιναν μέρος μιας κεφάτης γιορτής, προσφέροντας ταυτόχρονα το δικό τους Αγιοβασιλιάτικο δώρο, μέσω της συμμετοχής τους, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Η αστυνομία, οι εργαζόμενοι του ΠΑΟΔΗΒ και οι εθελοντές, φρόντισαν, τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα , όσο και για τη μετακίνηση των κατοίκων απ΄ όπου περνούσαν οι δρομείς, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, η βοήθεια του τοπικού αστυνομικού τμήματος, του ΕΚΑΒ και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, οι οποίοι φρόντισαν να είναι ασφαλής η διοργάνωση και ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε απρόοπτο. 

Μετά το τέλος του αγώνα, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής,  το συγκρότημα των ONIRAMA ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βριλησσίων έδωσε τη δική της νότα με χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και τραγούδια. 

Ευχαριστούμε το Fitness On για τη συνδιοργάνωση και τη διάθεση του φωτογραφικού υλικού. 

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε στα Social το Fitness On.