Άντρας σταμάτησε στη μέση του δρόμου και αυνανίστηκε μπροστά σε 3 κοπέλες στην Κηφισιά

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς έχει μπει η καταγγελία μίας 22χρονης κοπέλας ότι λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/4) κι ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο με δύο φίλες της, δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο άνδρα.

Η 22χρονη είχε σταθμεύσει το όχημα της στην οδό Γεωργαντά στην Κηφισιά και αντιλήφθηκε ότι με το μπήκαν στο αμάξι, ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο (σ.σ. κόκκινου χρώματος και μικρού κυβισμού) σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους – στη μέση του δρόμου – με τον οδηγό του να κορνάρει και να… αυνανίζεται κοιτώντας επίμονα προς το μέρος τους. Στη συνέχεια και επειδή από τον δρόμο ήθελαν να περάσουν κι άλλα οχήματα, έκανε λίγο μπροστά το δικό του, δευτερόλεπτα όμως μετά έκανε πάλι όπισθεν, πήγε ξανά δίπλα τους και συνέχιζε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Έντρομη η νεαρή κοπέλα κάλεσε το «100» κι όπως ανέφερε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, ο οδηγός του μικρού κόκκινου Ι.Χ. αυτοκινήτου έκανε έναν κύκλο το τετράγωνο και επέστρεψε ξανά δίπλα τους, όπου συνέχισε να… αυνανίζεται για περίπου 3 λεπτά. Αμέσως μετά χάθηκε στα στενά της Κηφισιάς, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να μην τον εντοπίζουν παρά τις αναζητήσεις.

Σύμφωνα με την περιγραφή της 22χρονης, ο άνδρας που παρενόχλησε σεξουαλικά αυτή και την παρέα της ήταν ηλικίας περίπου 50 ετών, εύσωμος, με άσπρα κοντά μαλλιά, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι και φαίνονταν ελληνικής καταγωγής. Την προανάκριση ανέλαβε το Τ.Α. Κηφισιάς.