Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Θοδωρή Καστανάκη από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι»

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αμαρουσίου την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, ο Θοδωρής Καστανάκης με επιστολή που κατέθεσε στο Προεδρείο δήλωσε την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι». Παραμένει ωστόσο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.   

Ο κ. Καστανάκης κατέλαβε τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμέρου και ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023. 

Η δήλωση:

Μαρούσι 02-05-2023
Προς : Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, κ. Σμυρνή
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι.
Τόσο οι εξελίξεις εντός του συνδυασμού το τελευταίο διάστημα, όσο και το γεγονός ότι πλέον διανύουμε μια περίοδο έντονων προεκλογικών διεργασιών, με οδήγησαν στο να λάβω την ανωτέρω απόφαση. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος του συνδυασμού -εκλεγμένο ή μη- για την συνεργασία μας έως τώρα.
Έτσι λοιπόν, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, δεσμεύομαι να συνεχίσω να συμμετέχω ακόμη πιο ενεργά στα κοινά του τόπου μας και φυσικά να αποτελώ την φωνή όλων εκεινών των συνανθρώπων μας που με στήριξαν με την ψήφο τους, έως την λήξη της τρέχουσας θητείας.
Με εκτίμηση,
Καστανάκης Θεόδωρος
Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου