Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σκεπαστό Αττικής Οδού στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Με φως, χαμόγελα, ελπίδα κι αισιοδοξία πλημμύρισε το Σκεπαστό Αττικής Οδού, καθώς χθες (15/12) ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας -με τη βοήθεια παιδιών- άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει των αγίων ημερών των Χριστουγέννων στην πόλη.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε με τον παράλληλο φωτισμό του ουρανού της Μεταμόρφωσης με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ενώ πλαισιώθηκε από τις όμορφες μελωδίες και τα κάλαντα από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, από τις χορωδίες του Δήμου Μεταμόρφωσης, τη χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου και το Αριάδνειο Ωδείο υπό τους ήχους της ορχήστρας πνευστών και κρουστών.

Ενώ σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι τοπικοί σύλλογοι των Κρητών, των Ποντίων και των Ηπειρωτών, οι οποίοι ανέλαβαν το κομμάτι των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Το εορταστικό σκηνικό μάγεψε μικρούς και μεγάλους, που βρέθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2023. Ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, το συνθετικό παγοδρόμιο και σπιτάκια/περίπτερα με διάφορες δραστηριότητες μεταμόρφωσε τη πλατεία σε πολυχώρο ξεφαντώματος και παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι κατενθουσιασμένοι έτρεχαν από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, με τα πρόσωπα τους πολύχρωμα από το face painting και τη διάθεση τους στα ύψη.

Καλωσορίζοντας όσους γέμισαν τον χώρο, ο Στράτος Σαραούδας απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε Υγεία και Αγάπη σε όλο τον κόσμο, ενώ ευχαρίστησε και τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου για τον στολισμό της πόλης και τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Την εκδήλωση παρουσίασαν ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης, Δημοσθένης Σταυριανός και η δημοσιογράφος του MEGA, Ελευθερία Νταβατζή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας, συλλόγων και φορέων της Μεταμόρφωσης.