Με… υπέρβαση ξεκινά το 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χαλανδρίου!

Με σύνθημα τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου!» και στέλνοντας μήνυμα στα παιδιά να τολμούν, να κάνουν μεγάλα όνειρα και να κοπιάζουν για την πραγματοποίησή τους, το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου εκφράζει για φέτος τη δική του… υπέρβαση, ανακοινώνοντας ότι οι εκδηλώσεις του 12ου Μαθητικού Φεστιβάλ ξεκινούν στις 6 Μαΐου και τελειώνουν στις 18 Ιουνίου 2023.

Το φεστιβάλ θα εκκινήσει με τα αθλητικά δρώμενα (τουρνουά μπάσκετ), που θα διεξαχθούν το διήμερο 6-7 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάρκος Παπαδάκης», θα συνεχίσει με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 9-11 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς και θα ολοκληρωθεί με την έκθεση μαθητικής δημιουργίας και τη συναυλία μαθητικών-νεανικών μουσικών συγκροτημάτων, που θα παρουσιαστούν το διήμερο 17-18 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου για τον σχεδιασμό της αφίσας, καθώς και τον Δήμο Χαλανδρίου για την έμπρακτη υποστήριξή του. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εκφράζει επίσης στην οργανωτική επιτροπή και σε όλους τους συμμετέχοντες – μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς, «χωρίς τη συμβολή των οποίων το “όνειρο” του φετινού φεστιβάλ θα είχε μείνει ακόμη στα χαρτιά», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.