Νέα Πνοή: “Έξυπνες Πόλεις – Προκλήσεις και προοπτικές για τα Βριλήσσια” την Κυριακή 23/4 στις 11.00 στο ΤΥΠΕΤ

Ημερίδα για τις “έξυπνες πόλεις” με τίτλο: “Έξυπνες Πόλεις: προκλήσεις και προοπτικές για τα Βριλήσσια” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/4 από τις 11.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ, στην αίθουσα “Ν. Εγγονόπουλος”, στο πάρκο “Μ. Θεοδωράκης” (ΤΥΠΕΤ), στα Βριλήσσια. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” και υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Αθανάσιος Κυριαζής.

Ομιλητές θα είναι οι Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Άκης Τσελέντης, καθηγητής Σεισμολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,  Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Ουγγρίνης Κωνσταντίνος – Αλκέτας, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας Πολυτεχνείου Κρήτης,  Καθηγητής Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Οικοδομικών Τεχνολογιών Αιχμής και Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ, Αντιπρόεδρος ΕΚΕΤΑ, Εθνικός Εκπρόσωπος στην Αποστολή “Climate Neutral and Smart Cities” του Horizon Europe.

Την Ημερίδα οργανώνει και συντονίζει η Δρ. Φένια Αδαμίδη, Δημοτική Σύμβουλος της “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια”.