Νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής επί του Άρη Πετρούπολης με 2-0

Σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής ,τα στοιχεία που θα πρέπει να σε χαρακτηρίζουν ως σύνολο είναι η ομοιογένεια, το πάθος για διάκριση και η θέληση.

Όλα αυτά τα είχε στο μέγιστο βαθμό σήμερα η Αγία Παρασκευή που ήταν ανώτερη από τον Αρη Πετρούπολης και επικράτησε δικαιότατα με 2-0.

Το συγκρότημα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου παρά τις απουσίες των Γαλανόπουλου και Μπουτσικάρη, έδειξε τεράστιο πάθος απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει αισθητά στην κατάταξη.

Στο α΄ μέρος ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι στο 2 σε σουτ του Ζαϊμι, με τον Κραψίτη στο 7′ να σουτάρει και τον Ρουμπή να μπλοκάρει με διπλη προσπάθεια. Στο 11′ ο Κραψίτης γύρισε τη μπάλα παράλληλα στην περιοχή του Άρη όμως ο Καλόγερας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 22 ο Άρης απείλησε και πάλι όταν ο Αντωνακόπουλος έκανε κάθετη πάσα στον Αργυρίου, ο τελευταίος έκανε το σουτ όμως ο Αραμπατζής αρχικά έδιωξε και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Γάγγου πέραε άουτ. 

Στο 28′ το σουτ του Αργυρίου πέρασε άουτ, ενώ στο 32′ ο Αραμπατζής έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γεραγωτέλλη. Στο 33′ στην τελευταία φάση του α’ μέρους ο Αντωνακόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ζαϊμι όμως ο Αραμπατζής μπλόκαρε. 

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε και πάλι δυνατά και βρήκε δίχτυα στο 57′ όμως το τέρμα του Αργυρίου μετά τη σέντρα του Αντεμάι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο 60′ ο Άρης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αργυρίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως ο Πανούσης πρόλαβε τον έμπειρο κυνηγό. 

Στο 69′ έγινε το 1-0, όταν ο Τσατσαρής ανάτρεψε τον Χατζίου και σωστά ο διαιτητής Παναγιωτάρας έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κραψίτης κάνοντας το 1-0. 

Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε χωρίς ουσία να απειλήσει, με την Αγία να είναι επικίνδυνη στην κοντρα. Σε μια από τις φάσεις που δημιούργησε πέτυχε το 2-0. Μετά από βολέ του Πανούση, ο Κατσέρης πήρε την κεφαλια και ο Κραψίτης που βγήκε μόνος απέναντι από τον Ρουμπή έκανε το 2-0 και έδωσε στη Σάντα μια μεγάλη νίκη. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Αραμπατζής (57′ λ.τρ. Πανούσης), Κόλλιας (76′ Μήτσης), Χατζίου, Ριτσοτάκης, Μπότος (85′ Μούζος), Κοντοές, Δακτυλίδης, Γιαννόπουλος, Καλογερας (78′ Κατσέρης), Σταμουλης, Κραψίτης (85′ Κωτσάκης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Ρουμπής, Μενάι, Τσατσαρής, Ζαϊμι (78′ Κορώνης), Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Γάγγος, Αργυριου, Σαμαρας (69′ Γκούφας), Αντεμάι (64′ Ρέτσος). 

Πηγή: soccerlive.gr