Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου στη γιορτή του Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου και επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας» προσκλήθηκε, από τον Πρόεδρο του Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης Θωμά Καλογεράκο, στη γιορτή του μπάσκετ και της αγάπης για τους άπορους συνανθρώπους μας.

Ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου μαζί με άλλα μέλη της παράταξης παρευρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αθλητικού Σωματείου της πόλης μας, απόλαυσαν τους μικρούς αθλητές της ομάδας στο παρκέ, αντάλλαξαν ευχές με την ηγεσία, τους αθλητές και τους γονείς τους και πρόσφεραν τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας.

Την συγκεκριμένη εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του πλήθος κόσμου της Πεύκης και της Λυκόβρυσης που γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες του κλειστού γηπέδου της πόλης μας. Τεράστια επιτυχία γνώρισε και η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του ΚΑΟ Λυκόβρυσης να συγκεντρωθούν πάρα πολλές σακούλες με τρόφιμα και ρούχα, ελάχιστη προσφορά των δημοτών μας στους αναγκεμένους συνανθρώπους μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Βουλευτής Βορείου Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρ. Υπουργός Γεώργιος Κουμουτσάκος.

Τέτοιες δράσεις όπως αυτή του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, είναι γιορτές χαράς για τους αθλητές και τους οικείους τους αλλά και προσφοράς και αλληλεγγύης για τους εν ανάγκη συνανθρώπους μας και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος σε συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΚΑΟ επανέλαβε τη δέσμευσή του, μετά την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου, για δημιουργία κλειστού γηπέδου στη Λυκόβρυση που τόσο ανάγκη το έχει ο ΚΑΟ και τα άλλα σωματεία της πόλης μας.

Το Δίκτυο Πολιτών ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ:

“ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”