Τα «αστέρια» του μπάσκετ έρχονται στην Πεύκη 27/5 – Δήλωσε συμμετοχή στο «1ο 3×3 basketball tournament»

Η Δημοτική Παράταξη «δήμος μπροστά+» ενημερώνει: 

Το Σάββατο 27/05 από τις 11:00 – 14:00

Το 3Χ3 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του “Αστέρα” στη Κάτω Πεύκη (Σωκράτους και Σάμου)

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ

Προσκεκλημένοι είναι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, οι πρωταθλητές Ευρώπης και δευτεραθλητές κόσμου Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, ο πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας (και κάτοικος Πεύκης) Ηλίας Ζούρος, ο νέος προπονητής του Προμηθέα Πατρών Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, οι πρώην διεθνείς Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Ξανθόπουλος, ο επίσης Πευκιώτης Λάζαρος Αγαδάκος και πολλοί άλλοι προβεβλημένοι αθλητές και προπονητές.

Τα «αστέρια» του μπάσκετ έρχονται στην Πεύκη!

«Το μπάσκετ δεν είναι μόνο φώτα, γεμάτα γήπεδα και highlights. Είναι τρόπος ζωής. Είναι η σχέση ανάμεσα σε σένα και την μπάλα, ανάμεσα σε σένα και τους συμπαίκτες σου. Αν ΑΓΑΠΑΣ το παιχνίδι, κανείς δεν πρόκειται να το πάρει αυτό από σένα». Οι λέξεις ανήκουν στον κορυφαίο όλων των εποχών Μάικλ Τζόρνταν και αυτή η αγάπη για το παιχνίδι οδήγησε στην ιδέα της διεξαγωγής του «1ου 3×3 basketball tournament», που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό γήπεδο «Αστέρας» στην Πεύκη Αττικής, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Σάμου, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, από τις 11.00 έως τις 14.00. Εκεί να δείτε… αστέρια!

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων είναι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, οι πρωταθλητές Ευρώπης και δευτεραθλητές κόσμου Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, ο πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας (και κάτοικος Πεύκης) Ηλίας Ζούρος, ο νέος προπονητής του Προμηθέα Πατρών Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, οι πρώην διεθνείς Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Ξανθόπουλος, ο επίσης Πευκιώτης Λάζαρος Αγαδάκος και πολλοί άλλοι προβεβλημένοι αθλητές και προπονητές.

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ανάλογα με την ηλικιακή βαθμίδα τους με κανονισμούς FIBA, έμπειρους διαιτητές και κριτές και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα μέσα από μια αξέχαστη εμπειρία. Το μπάσκετ είναι για όλους και έτσι δεν θα υπάρξουν περιορισμοί. Η συμμετοχή είναι για όλους και μάλιστα δωρεάν! Για αγόρια και κορίτσια, για μαθητές και μαθήτριες, αλλά και για ενήλικες, που ακόμη διψούν να ακούσουν τον μαγικό ήχο της μπάλας, που προσγειώνεται στο διχτάκι! 

Μπάσκετ, όμως, και δη «3×3» χωρίς μουσική δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Έτσι, ένας από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής ραπ σκηνής, ο Phyrosun, ο οποίος μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδες των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, θα προκαλέσει σεισμό στο ανοιχτό γήπεδο της Πεύκης, παρέα με τον συνεργάτη του και γνωστό DJ Q.B.Mix, ο οποίος θα ξεσηκώσει το νεανικό κοινό με τους ήχους και τις εμπνεύσεις του στα decks.      

Φυσικά, από αυτό το ξεχωριστό μπασκετικό event δεν θα απουσιάσουν και οι δημοσιογράφοι, που με τη φωνή και την προσωπικότητα τους έχουν «ντύσει» τις σπουδαιότερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ σε επίπεδο εθνικών ομάδων και συλλόγων, καθώς και άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού.     

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή εδώ!  

Και μην ξεχνάς: Το ραντεβού σου με τα «αστέρια» του μπάσκετ είναι αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στην Πεύκη! 

Το «1ο 3×3 basketball tournament» υποστηρίζουν οι 3E, Nickan, Granarolo Ελλάς, Molto, Basket League κ.α.  Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Σωτηρίου (email: ksot23@gmail.com, τηλ: 6932216979).