Υπό τους ήχους των «ΟΝΙRAMA» ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΠΕΑΠ βάζουν τους πολίτες στην καλύτερη εποχή του έτους, τα Χριστούγεννα, με εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Σοφούλη της Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 17:00.

Εκεί το αγαπημένο συγκρότημα «ONIRAMA» με τον Θοδωρή Μαραντίνη θα «ντύσουν» μουσικά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, «εγκαινιάζοντας» ουσιαστικά την εορταστική περίοδο στην πόλη.

Όπως σημειώνει το ΠΕΑΠ στην ανακοίνωσή του: « Τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα φωτίσουν και φέτος την πόλη μας, θα λαμπρύνουν τις γιορτινές μας νύχτες και θα λούσουν τα όνειρά μας με φως και ελπίδα.

Φοράμε τα γιορτινά μας ρούχα, τη γιορτινή μας διάθεση και μπαίνουμε στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικού χωριού. Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, ταχυδακτυλουργοί ηθοποιοί, face painters, Bubble, ONIRAMA, Show…». Μάλιστα ο Δήμος έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για τα παιδιά τα οποία θα πάρουν και δωράκια.

Να σημειώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λυκόβρυση με συναυλία της Ευριδίκης και του Μύρωνα Στρατή.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Καλλιτεχνικού Χειμώνα»

Παράλληλα συνεχίζονται στο Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος του «Καλλιτεχνικού Χειμώνα 2022-23». Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το μουσικοποιητικό αφιέρωμα με τίτλο «Στο φως του φεγγαριού».

Ο Σταμάτης Πακάκης με την μπάντα του και την ηθοποιό Εύη Τσακλάνου ερμηνεύουν πασίγνωστα τραγούδια που γεφυρώνονται από αγαπημένα ποιήματα, Ελλήνων και ξένων ποιητών, που έχουν εμπνευστεί από αυτή τη μαγεία της φύσης.

«Σας περιμένουμε να εξερευνήσουμε μαζί πώς το φεγγάρι εμπλέκεται στις ιστορίες μας, αυξομειώνοντας τη φωτεινότητά του ώστε να κρύψει ή να φωτίσει νέους έρωτες, χωρισμούς, τραγικά συμβάντα. Σύμμαχος ή εχθρός των ανθρώπινων παθών;» υπογραμμίζουν οι συντελεστές της εκδήλωσης.