Υποψήφια δήμαρχος στη Λυκόβρυση-Πεύκη η Μαρίνα Σταυράκη επιβεβαιώνοντας τις φήμες

Μαρίνα Πατούλη: Θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Την υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία Λυκόβρυσης-Πεύκης ανακοίνωσε δημόσια η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, κ. Μαρίνα Σταυράκη, κοινοποιώντας μάλιστα σε προσωπικό της λογαριασμό πρόσφατη συνέντευξή της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το όνομα της Μαρίνας Πατούλη ακουγόταν για την δημαρχία στον  Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά τελικά ήταν υποψήφια – και εξελέγη – δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου. Πολυπράγμων και δραστήρια, διετέλεσε πρόεδρος παλαιότερα του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι, Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστείων και του Πανελλήνιου Αυτοδιοικητικού Δικτύου SDG17Greece, με έντονη παρουσία και δράση στην πολιτική και κοινωνική ζωή, η Μαρίνα Πατούλη δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς ο νυν δήμαρχος δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. 

“Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου στη Λυκόβρυση και την Πεύκη με γνωρίζουν χρόνια και με γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν ότι εννοώ κάθε τι που λέω. Ότι θα εργαστώ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ότι θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια, είτε ήμουν δημοτική σύμβουλος, είτε όχι”, δηλώνει η ίδια.