Συνεργασία Σ.Β.Α.Π. και Δήμου Μεταμόρφωσης: «Η νέα γενιά τίμησε την Ελληνική Παράδοση»

Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, σκόρπισαν νέοι και νέες από Δήμους μέλη του Συνδέσμου στην όμορφη εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σ.Β.Α.Π. και ο Δήμος Μεταμόρφωσης στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Η νέα Γενιά τιμά την Παράδοση» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης και πράγματι με περίσσια χάρη, λεβεντιά και δεξιότητα, τα παιδιά μας τίμησαν την Ελληνική Παράδοση.

Χοροί από την Κρήτη και τον Πόντο με την συνοδεία μουσικών οργάνων αποδόθηκαν εξαιρετικά από τα τμήματα των πολιτιστικών οργανισμών των Δήμων και από τους Φορείς τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναδείχθηκε έτσι και το έργο σε βάθος που γίνεται στον τομέα του Πολιτισμού, από τους Δήμους Μεταμόρφωσης, Βριλησσίων και Πεντέλης, με άξονα ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του, την ελληνική παράδοση.

΄Αλλωστε η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων μελών του Συνδέσμου και η Διαδημοτική συνεργασία και αλληλεπίδραση είναι στους στόχους του προγράμματος «΄Εν ΄Αστει» του Σ.Β.ΑΠ. το οποίο εντάσσεται και η εκδήλωση αυτή σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με όμορφες παραδοσιακές στολές χόρεψαν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ΄Ενωση Ποντίων Μελισσίων, από το Πολιτιστικό τμήμα Δήμου Βριλησσίων, από την ΄Ενωση Κρητών Μεταμόρφωσης «Η Μεγαλόνησος» και από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος».

Στην εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί δημότες παρέστησαν και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, κα Δαλιάνη Φωτεινή, Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου τομέα Αττικής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Στέλιος Σαρηδάκης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης κα Δήμητρα Σκοπελίτη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Βριλησσίων κα Ιωάννα Κυρίτση, η Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Β.Α.Π. κα Μαρία Μουρατίδη. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Προγραμμάτων του Σ.Β.Α.Π. και Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κα Τατιάνα Τσερεγκώφ και η διαφημιστική εταιρεία La Communication Α,Ε.