Άρια Αγάτσα: Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα Αθήνας

Η Α’ Αντιπρόεδρος ΕΣΗΕΑ και δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρια Αγάτσα, θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρια Αγάτσα, θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα Αθήνας (τα τελευταία 30 χρόνια διαμένει στα Βριλήσσια). Έχει θητεύσει στα βουλευτικά έδρανα, καθώς είχε εκλεγεί το 2009 και έχει εμπειρία από το ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ υπήρξε και Αντινομάρχης.Η Άρια Αγάτσα επιμελείται το αθλητικό δελτίο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης και μεταξύ άλλων έχει καλύψει τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες από κοντά, με την πιο πρόσφατη διοργάνωση αυτήν του “Τόκιο 2020”.

Έχει εκλεγεί Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) τρεις διαδοχικές φορές, ενώ έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2019 απέσπασε το βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας “Μπότση”.

Πρόσφατα, ανακηρύχθηκε “Πρέσβειρα των Ατόμων με Αναπηρία” από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), ενώ τιμήθηκε με το βραβείο της “Κορυφαίας Αθλητικής Συντάκτριας” για το 2022 από την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).