Ο Βασίλης Καρδάσης υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για τις εκλογές του 2023

Στην παρουσίαση του βιβλίου του επέλεξε ο γνωστός καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας Βασίλης Καρδάσης να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

“Σε ωραία ατμόσφαιρα, που σημαίνει ανάμεσα σε πολύ κόσμο και φίλους καλούς, έγινε η παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου για τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τολμώ να πω ότι γεννήθηκε αισιοδοξία και υποστήριξη.

Ήταν πολλοί που εκδήλωσαν την πρόθεση συμμετοχής τους στην όμορφη αυτοδιοικητική περιπέτεια. Έτσι γίνεται στις συλλογικές πρωτοβουλίες, η ανιδιοτελής συμμετοχή με ενθουσιασμό στις δράσεις, είναι προϋπόθεση και εφαλτήριο της επιτυχίας.

Τονίστηκε η διοικητική εμπειρία, το σχέδιο για μια σύγχρονη πόλη, η ανάγκη επικοινωνίας του εγχειρήματος σε κάθε σπίτι, η διάθεση για συνεργασίες, η απαίτηση για σεβασμό και αξιοπιστία.

Η έμπνευση δεν μας λείπει, οι αγαπημένοι συνεργάτες και φίλοι είναι παρόντες, ώστε να σχεδιάσουμε, να ξαφνιάσουμε με ιδέες και προτάσεις, η αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με ήθος και αγάπη για τον τόπο που ζούμε. Τον ξέρουμε τον δρόμο!

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους που καλέσαμε και ήρθαν ως ένδειξη πολιτικού πολιτισμού, αλφαβητικά τους Παναγιώτη Ιωάννου, Νικηφόρο Κωνσταντίνου, Γρηγόρη Λέων και Μάριο Ψυχάλη. Τον πρώην δήμαρχο Γιάννη θεοδωρακόπουλο, τον φίλο και πρώην δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Δμητσάνας, αγαπητό Τάσο Βλάχο, τους δημοτικούς συμβούλους, τους βουλευτές Κώστα Ζαχαριάδη και Πάνο Σκουρλέτη.

Τον φίλο καθηγητή, διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Μανόλη Πλειώνη. Τον συνάδελφο, ομότιμο από το Πάντειο, Άλκη Ρήγο. Τον συνάδελφο στην ιστορική επιστήμη και εκδότη Δημήτρη Μπαχάρα. Τον επίσης ιστορικό, αείποτε αγαπημένο, Στρατή Μπουρνάζο. Τους συμπατριώτες μου που ήρθαν ευχαριστώ.

Ευχαριστώ ακόμη τα τρολ που έκαναν την εμφάνισή τους αυτές τις μέρες ποικιλοτρόπως. Υποφέρουν και το ξέρουμε!

Ευχαριστώ τον αγαπητό μου φίλο Δημήτρη Φωκιανό, πρώην δήμαρχο της περιοχής που άφησε σπουδαίο έργο και του οποίου οι θητείες σηματοδότησαν τη γενικευμένη αναβάθμιση του Δήμου, για τα καλά λόγια και την υποστήριξή του. Με ώθησε εξαρχής και αποτελεί καθοριστικό μέρος στο συλλογικό εγχείρημα.

Επίσης τον Κώστα Διαμαντόπουλο και τη Μαρία Σιρέτη, για τη συμμετοχή τους στη δημόσια παρουσίαση. Όλους τους φίλους/συνοδοιπόρους που εργάστηκαν για την εκδήλωση και ήταν αρκετοί.

Μα πιο πολύ τον κόσμο που ήρθε, σχεδόν 200 ανθρώπους. Τα χαμόγελα και η ενθάρρυνση των πολλών συνιστούν το καλωσόρισμα στην προσπάθεια που θα κάνουμε!”