Με εκατοντάδες παιδιά και άφθονο γέλιο η πρεμιέρα του 11ου Φεστιβάλ Καραγκιόζη Νέας Ιωνίας

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του Καραγκιόζη, άνοιξε η αυλαία του 11ου Φεστιβάλ Καραγκιόζη Νέας Ιωνίας που παρά τη βροχόπτωση, το Θέατρο Σκιών μεταφέρθηκε στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου με την πρώτη παράσταση να στέφθεται με μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς θεσμούς του Δήμου Νέας Ιωνίας, συνεχίζεται με καθημερινές παραστάσεις έως τις 18 Ιουνίου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας και του Οργανισμού, Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών.

Για μια ακόμη χρονιά, ο θεσμός γνωρίζει την ευρεία αποδοχή από μικρούς και μεγάλους που απολαμβάνουν τις διαχρονικές μορφές του Θεάτρου Σκιών και τις περίτεχνες φιγούρες των καραγκιοζοπαικτών, σε μια άρτια οργανωμένη και πολύ επιτυχημένη σειρά εκδηλώσεων με την σφραγίδα του υπεύθυνου και έμπειρου καραγκιοζοπαίκτη Τάκη Κωστιδάκη.

Το Φεστιβάλ Καραγκιόζη συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης φούρναρης» με τους Κώστα Αθανασίου & Κωνσταντίνο Κουτσουμπλή.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Φεστιβάλ παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και πλήθος γονέων και παιδιών της πόλης.