Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» στη Νέα Ιωνία

Η Δημοτική Παράταξη Νέας Ιωνίας “Δύναμη Προοπτικής” ενημερώνει:

Με πυξίδα το μέλλον και παρουσία πλήθους κόσμου Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» στη Νέα Ιωνία

Με μεγάλη συμμετοχή και δυναμικό παλμό, παρά τις σκέψεις αναβολής λόγω των πυρκαγιών στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν με έντονα στοιχεία αναπτυξιακού οράματος, το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουλίου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».

Στον ασφυκτικά κατάμεστο πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού, η Επικεφαλής και Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαΐδου έδωσε το σύνθημα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα και ζήτησε από τους εκατοντάδες πολίτες την ανανέωση της εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί το έργο την επόμενη πενταετία.

Την εκδήλωση προλόγισε η Γενικής Γραμματέας του Δήμου κα Αταλάντη Μιχελογιαννάκη και στη συνέχεια τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Μιχάλης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννης Κεχρής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο Αν. Διοικητής του Γ.Ν. Θήβας κ. Γιάννης Κατσαγκόλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κα Μαίρη Ιγγλέση, ο υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Θανάσης Φαλούκας, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. κα Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Γεωργία Μπίμη-Ιωάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, μέλη – υποψήφιοι της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, καθώς και πλήθος κόσμου.