Δωρεάν Μαθήματα Φωτογραφίας στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τη Λέσχη artPhotoClub σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο σεμινάριο Φωτογραφίας Αρχαρίων, Εισαγωγή στην Τεχνική και Αισθητική της Φωτογραφίας, που διοργανώνεται στο “Παναιτώλιο” Πολιτιστικό Κέντρο το Μάιο.

Τα Μαθήματα Φωτογραφίας απευθύνονται σε όσους έχουν περιορισμένη εμπειρία στη φωτογραφία και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές παραμέτρους της λήψης, της σύνθεσης και του φωτισμού. Tο σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση πάνω στις κύριες θεματικές ενότητες καθώς και Βιβλίο Φωτογραφίας σε ψηφιακή μορφή.

Απαιτούμενος εξοπλισμός

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και με το κινητό σας τηλέφωνο.

Ημερομηνίες-Ωρες σεμιναρίου / Διάρκεια προγράμματος

Εξι 2ωρες συναντήσεις, 4 θεωρητικές (Ωρες 19:00-21:00 στις 18,19, 25 & 26 ΜΑΙΟΥ) και 2 για πρακτική εξάσκηση.

Χώρος διεξαγωγής

“Παναιτώλιο” Πολιτιστικό Κέντρο. Πλατεία Παναιτωλίου, Νέα Ιωνία 142 35

Δηλώσεις Συμμετοχής

Στα Σεμινάρια είναι δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή , στέλνοντας μήνυμα στο e-mail : chkanakis@gmail.com και αναφέροντας κινητό τηλέφωνο, περιοχή διαμονής και τυχόν φωτογραφικές γνώσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Χρήστος Κανάκης, φωτογράφος & υπεύθυνος της Λέσχης Φωτογραφίας artPhotoClub.