Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Attica Green Expo!

Συνεχίζεται εως και το Σάββατο 27 Μαίου η συμμετοχή του Δήμου μας και της ΔηΚΕΦιΨ με το περίπτερό μας στην έκθεση Attica Green Expo. Μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο -η οποία συνδέει τους πολίτες με τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς στην οποία μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος, σε ένα καταπράσινο χώρο, που έχει τα πιο αντιπροσωπευτικά είδη και φυτών.

ο ενδιαφέρον των επισκεπτών επικεντρώνεται στο Πράσινο και γενικά στην αρμονία του περιβάλλοντος, ενώ τους μικρούς επισκέπτες δελεάζει η βόλτα με το τρενάκι, για το οποίο συμβολικό εισιτήριο τους αποτελεί η ανακύκλωση ενός υλικού.

Επιπλέον, απονεμήθηκε στον Δήμαρχό μας Δημήτρη Γαλάνη το βραβείο για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στο Δήμο μας.

Η Πρόεδρος της ΔηΚΕΦιΨ κα Παυλίνα Πανταζη υποδέχθηκε χθες στην έκθεση μαθητές των δημοσίων σχολείων του Δήμου μας οι οποίοι παρακολούθησαν διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ενσυναίσθησης των παιδιών και την εκμάθησή τους μέσα από δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους.

Σας περιμένουμε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do εως το Σάββατο 27 Μαΐου, κατά τις ώρες 09:00 – 19:00 και είσοδο ελεύθερη.