Προσχώρηση της Άρτεμις Αργύρη στο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Πεντέλης, Νατάσσας Κοσμοπούλου

Η Νατάσα Κοσμοπούλου, υποψήφια δήμαρχος, δηλώνει:

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι στην ομάδα μας την Άρτεμη Αργύρη. 

Η Άρτεμις Αργύρη, Aντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης και Πολιτισμικής Αναβάθμισης και Ανάδειξης της Ταυτότητας του Δήμου Πεντέλης, είναι μία φωτεινή παρουσία στον τόπο μας. Μορφωμένη, ευγενική, δυναμική, γλυκομίλητη, υπερτοπική, με την απλότητα και καλοσύνη της κερδίζει επάξια τον τίτλο “Ήρεμη Δύναμη”.  

Έχοντας ολοκληρώσει το Τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές Πολιτισμικής Επικοινωνίας και Διοίκησης, ενώ η διδακτορική της έρευνα εστιάζει στην ανάδειξη του δημόσιου χώρου της πόλης σε πεδίο ταυτότητας, δημιουργικής καινοτομίας και ενεργού διαλόγου. Διατελεί ως επιστημονική συνεργάτιδα σε πολλαπλές δράσεις και προγράμματα σε συνεργασία με μορφωτικά και πολιτισμικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος Διεθνών Δικτύων Πόλεων με αντίστοιχες συμμετοχές ως εισηγήτρια σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. 

Οι γνώσεις της, η αφοσίωση και η αγάπη της για τον “Άνθρωπο” θα ενδυναμώσουν την ομάδα μας ώστε να προτάξουμε ως κύρια θέση μας μία ανθρωποκεντρική καθημερινότητα με Σεβασμό σε όλους, Αγάπη και Φως. 

Άρτεμίς μου, σε ευχαριστώ από καρδιάς»

Η Άρτεμις Αργύρη σημειώνει για την υποψήφιότητά της:

«Η συμμετοχή, η κοινή ζωή και δράση ήταν ανέκαθεν ο πιο οικείος και αυθεντικός τρόπος ζωής για εμένα, καθώς είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μία δεμένη τοπική κοινότητα που αγαπώ και στην οποία η οικογένειά μου κατοικεί από τη δεκαετία του 1930 – στη Νέα Πεντέλη, όπου ειλικρινά πλούτος μας είναι η επαφή με τον γείτονα. Κίνητρο, ώσμωση και έρεισμα της επιλογής μου να συμμετάσχω σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης – ευχαριστώντας για την τιμή της εμπιστοσύνης τους συμπολίτες μου – ήταν ακριβώς αυτή η επαφή και η ειλικρινής αγάπη για τα κοινά, και παράλληλα η πεποίθηση, μέσα από το επαγγελματικό μου πεδίο του οποίου την εμπειρία θα ήθελα να ανταποδώσω και στον δικό μου τόπο, πως φέρει αδιαπραγμάτευτη αξία όχι μόνο η ανάδειξη του μοναδικού, πραγματικά, φυσικού και πολιτισμικού πλούτου της Πεντέλης μας, αλλά και η σημασία της συμμετοχής μιας ενεργούς κοινωνίας των πολιτών που μέσα από τον διάλογο θα συνδιαμορφώνουμε τους ποιοτικούς όρους της καθημερινότητας και του κοινού μας μέλλοντος. 

Με την πίστη πως γνώμονας της αυτοδιοικητικής αποστολής είναι η συλλογική στόχευση και διαβούλευση, η ακεραιότητα, η συνεργατικότητα μα πάνω από όλα ο ανθρωπισμός, συστρατεύομαι οραματικά και έμπρακτα με τον συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου της οποίας η πορεία φέρει το ηθικό και αξιακό αποτύπωμα που μπορεί να ενώσει τις δημιουργικές και ανεξάρτητες δυνάμεις του τόπου μας, δεσμευόμενη πως θα θητεύσω ακέραια στις αξίες και αρχές μου και δεν θα πάψω ποτέ να νοιάζομαι, να εργάζομαι και να υπερασπίζομαι προς κάθε ανάγκη και κατεύθυνση τους ανθρώπους και την πόλη μου.»