Σοκαριστικό τροχαίο στην Λ. Κηφισίας – 6 τραυματίες – Διαλύθηκαν τα οχήματα

Σοκ προκαλεί το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Δηλιγιάννη, στην Κηφισιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 6 ατόμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, με συνέπεια να μετατραπούν σε άμορφη μάζα.

Το ένα αμάξι εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε πινακίδα σήμανσης, ενώ το άλλο έπεσε πάνω σε λαμαρίνες ενός βενζινάδικου που βρίσκεται στο σημείο, αφού πρώτα ξήλωσε ένα φανάρι.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι οι 5 από τους 6 τραυματίες επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο. Οι δύο από αυτούς βγήκαν από το αμάξι μόνοι τους μετά τη σύγκρουση. Ωστόσο, οι άλλοι τρεις αλλά και ο οδηγός του άλλου οχήματος απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια ανδρών της Πυροσβεστικής.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διατρέχουν κίνδυνο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως στα αυτοκίνητα επέβαιναν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Εξαιτίας του σοβαρού τροχαίου, στην Κηφισιά η κίνηση ήταν το πρωί ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ μέχρι τις 9 το πρωί τα αυτοκίνητα παρέμεναν στο σημείο.

Πηγή: iefimerida.gr