Στις Ημέρες Περικλέους του Δήμου Παπάγου- Χολαργού ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού “Ημέρες Περικλέους” το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Σε αυτήν απονεμήθηκε το “Βραβείο Περικλέους” στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, από τον Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, ενώ έκλεισε ο 10χρονος διαπρεπής και βραβευμένος σολίστ πιάνου Στέλιος Κερασίδης που μάγεψε το κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τον κ. Μαυρίδη οι υπουργοί: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βύρων Πολύδωρας και ο Βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος. Το παρών έδωσαν και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιάννης Κεχρής, οι Δήμαρχοι: Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, πολλά άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκατοντάδες πολίτες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να συμμετέχω σε μια εξαιρετική εκδήλωση, προσκεκλημένος του φίλου και συναδέλφου Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Παπάγου- Χολαργού για αυτή την πρωτοβουλία. Όσοι βρεθήκαμε στην εκδήλωση συγκινηθήκαμε και αισθανθήκαμε εθνικά υπερήφανοι κατά τη βράβευση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Διότι σε μια περίοδο που η πατρίδα μας δέχεται απειλές οι άντρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων μας είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προασπίσουν την εθνική μας ακεραιότητα.»