ΓΑΣ Χολαργού: Εννέα (9) μετάλλια για τα κορίτσια της αγωνιστικής ρυθμικής!!!

6TH FRIENDLY INTERNATIONAL TOURNAMENT IN RYTHMIC GYMNASTICS DEL MARE

19-22/01/23 CAORLE ΙΤΑΛΙΑ

ΕΝΝΕΑ (9) ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ!!!

Στον διεθνή αγώνα “6th FRIENDLY INTERNATIONAL TOURNAMENT IN RYTHMIC GYMNASTICS DEL MARE ” που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Caorle της Ιταλίας από τις 19-22 Ιανουαρίου 2023 συμμετείχαν οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος της ρυθμικής του συλλόγου μας Δαμασιώτη Ευανθία, Ζαβιτσιάνου Χριστιάννα, Μανωλοπούλου Ελισάβετ και Φιλιππάτου Ελένη-Κλειώ. Τα κορίτσια του τμήματος συνόδευαν οι προπονήτριες Νέλλη Ασένοβα, Γωγώ Αργύρη στο μπαλέτο και η διεθνής κριτής κα Χρύσα Γεωργακάκη.

Ο αγώνας είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλήτριες, στο σύνολό τους 260 περίπου με συμμετοχές από 10 χώρες όπως την Ιταλία, Σλοβενία, Ελλάδα, την Ελβετία, την Γαλλία, Μολδαβία, Αίγυπτο, Ισπανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Πορτογαλία!

Οι 4 αθλήτριες μας διακρίθηκαν στα επίπεδά τους κατακτώντας θέσεις στην 1η τριάδα στα όργανα αλλά και στη συνολική κατάταξη. Πιο συγκεκριμένα:

Δαμασιώτη Ευανθία: 2η θέση σύνθετο ατομικό, 1η θέση σχοινί, 2η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Ζαβιτσιάνου Χριστιάννα: 1η θέση σύνθετο ατομικό, 1η θέση μπάλα, 1η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Μανωλοπούλου Ελισάβετ: 6η θέση σύνθετο ατομικό, 2η θέση στις κορίνες , 3η θέση στη κορδέλα

Φιλιππάτου Ελένη_Κλειώ: 7η θέση σύνθετο ατομικό, 3η θέση στις κορίνες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας και στις προπονήτριες μας . Ευχόμαστε σε όλες καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στην αθλητική χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει!